's-Hertogin medische pedicure

Welkom bij 's-Hertogin medische pedicure

Voetproblemen kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Om voetklachten te voorkomen is het belangrijk om regelmatig uw voeten te laten behandelen door een pedicure. Alexandra is een professionele en betrouwbare medisch pedicure en biedt vakkundige voetverzorging bij u thuis en omgeving.Een professionele pedicure behandeling krijgt en nemen deze extra taken uit u handen.

Bedrijfsgegevens

's-Hertogin medische pedicure
Kruithoorn 4
5216PA 's-Hertogenbosch
KvK: 86129708
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
's-Hertogin medische pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

's-Hertogin medische pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel 's-Hertogin medische pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden