Voordelen van een Pro en Basis Account

Bent u pedicure en wilt u profiteren van alle mogelijkheden die Pedicure.nl te bieden heeft? Kies dan voor een Basis of Pro Account! Met een Basis of Pro Account hebt u meer mogelijkheden dan met een Gratis Account:

  • Vermelding bovenaan
  • Acties
  • Geen reclame
  • Website
  • Social Media
  • Pagina Statistieken

Vermelding bovenaan

Het grootste voordeel van het Basis of Pro Account ten opzichte van een Gratis Account is dat die vermeldingen op iedere pagina, waarvan de locatie binnen een straal 10 kilometer van de vestigingsplaats ligt, bovenaan wordt getoond. Dat betekent dat u boven alle Gratis Accounts (Pro nog boven Basis) vermeldt wordt in uw vestigingsplaats, in alle plaatsen binnen een straal van 10 kilometer van uw vestigingsadres en op alle bedrijfspagina's van Gratis Accounts binnen 10 kilometer van uw vestigingsadres. Een Basis of Pro Account krijgt tot wel tien keer meer bezoekers dan een Gratis Account.

Vermelding Basis Account

Een basisaccount wordt onder Pro Accounts, maar boven Gratis Accounts getoond!

Acties

Op ieder moment biedt het Pro Account de mogelijkheid om drie acties op uw bedrijfspagina te tonen. Door middel van een goede actie kunt u een potentiele klant over de streep trekken om voor uw praktijk te kiezen. U kunt de acties op ieder moment aanpassen.

Geen reclame

Op de bedrijfspagina's van Gratis Accounts wordt reclame getoond. Kiest u voor een Basis of Pro Account? Dan is uw bedrijfspagina reclamevrij.

Website

Met een Pro en een Basis Account kunt u een website vermelden op uw bedrijfspagina. Er verschijnt dan een button met een link naar uw website. U hebt op twee manieren voordeel van deze button. Allereerst kunnen bezoekers direct naar uw website vanaf uw bedrijfpagina. Daarnaast verhoogt u de positie in de zoekmachines omdat u een link ontvangt vanaf Pedicure.nl naar uw website.

Social Media

Met deze functie kunt u direct linken naar uw Social Media accounts, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze functionaliteit is beschikbaar voor Pro Accounts en Basis Accounts.

Pagina Statistieken

Met een Pro Account kunt u op ieder moment van de dag uw bedrijfspagina-statistieken inzien. U kunt inzien hoeveel bezoekers uw pagina heeft gehad.

Basis of Pro Account afsluiten of upgraden?

Bent u reeds in het bezit van een GratisAccount? Dan kunt u uw account upgraden naar een Basis of Pro Account. Hebt u nog geen account? Kies dan voor Basis of Pro Account!