/files/shares/content/LTunHw_BKF3SN.jpeg

Voordelen van een Pro Account

Bent u pedicure en wilt u profiteren van alle faciliteiten die Pedicure.nl te bieden heeft? Kies dan voor Pro Account! Met een Pro Account hebt u toegang tot een groot aantal faciliteiten die het Gratis en het Basis Account niet bieden:

  • Vermelding bovenaan
  • Contactformulier*
  • Website*
  • Social Media*
  • Foto's
  • Acties
  • Pagina Statistieken
  • Reageren op beoordelingen
  • Geen reclame*

* Deze functies biedt het basis account ook!

Vermelding bovenaan

Het grootste voordeel van het Pro Account ten opzichte van een Gratis of Basis Account is dat de bedrijfspagina van een Pro Account op iedere pagina, waarvan de locatie binnen een straal 10 kilometer van de vestigingsplaats ligt, bovenaan wordt getoond. Dat betekent dat u boven alle Gratis en Basis Accounts staat in uw vestigingsplaats. Dat geldt ook voor pagina's van plaatsen die vlakbij uw vestigingsplaats liggen. Daarnaast wordt u bovenaan getoond als een bezoeker zoekt op een postcode die binnen een straal van 10 kilometer van uw vestgingsadres ligt. Een Pro Account krijgt meer bezoekers dan een Gratis of Basis Account.

Pro Bovenaan

Contactformulier

Met de optie contactformulier verschijnt er een contactformulier op uw pagina waarmee bezoekers direct contact kunnen opnemen met u. Potentiele klanten kunnen op die manier eenvoudig met u in contact komen. Pro Accounts en Basis Accounts kunnen deze contactbutton tonen.

Website

Met een Pro en een Basis Account kunt u een website vermelden op uw bedrijfspagina. Er verschijnt dan een button naar uw website. U hebt op twee manieren voordeel van deze button. Allereerst kunnen bezoekers direct naar uw website vanaf uw bedrijfpagina. Daarnaast verhoogt u de ranking in de zoekmachines door een link vanaf Pedicure.nl naar uw website.

Social Media

Met deze functie kunt u direct linken naar uw Social Media accounts, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze functionaliteit is beschikbaar voor Pro Accounts en Basis Accounts.

Website contact socialmedia

Foto's

Met behulp van foto's krijgen bezoekers een beter beeld van uw praktijk. Geef een potentiele klant een sfeerimpresse, zodat hij of zij weet wat uw pedicurepraktijk te bieden heeft.

Acties

Op ieder moment biedt het Pro Account de mogelijkheid om drie acties op uw bedrijfspagina te tonen. Door middel van een goede actie kunt u een potentiele klant over de streep trekken om voor uw praktijk te kiezen.

Pagina Statistieken

Met een Pro Account kunt u op ieder moment van de dag uw bedrijfspagina-statistieken inzien. U kunt onder andere inzien hoeveel bezoekers uw pagina heeft gehad.

Statistieken

Reageren op beoordelingen

Vanuit uw account kunt u met een Pro Account niet alleen uw gegevens beheren, maar ook reageren op beoordelingen die geplaatst zijn door bezoekers. Reageert u op een beoordeling? Dan wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar de persoon die deze review plaatste. Daarnaast kunt u aangeven of uw reactie op uw bedrijfspagina moet worden geplaatst of niet.

Beoordelingen

Geen reclame

Op de bedrijfspagina's van Gratis Accounts wordt reclame getoond. Kiest u voor een Basis of Pro Account? Dan is uw bedrijfspagina geheel reclamevrij.

Pro Account afsluiten of upgraden?

Bent u reeds in het bezit van een Gratis of Basis Account? Dan kunt u uw account upgraden naar een Pro Account. Hebt u nog geen account? Kies dan voor Pro Account!

Laatste nieuwtjes ontvangen?