FAQ: Veelgestelde vragen

Omdat wij dagelijks vragen ontvangen die vaker gesteld worden, hebben wij een FAQ (Frequently Asked Questions) opgesteld. Op deze pagina vindt u antwoorden op vragen die vaker gesteld zijn. Staat het antwoord op uw vraag niet in de lijst? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij verzoeken u vriendelijk om uw vraag kort en bondig te formuleren.

Hoe kan ik een pagina aanmaken?

U kunt zelf (gratis) een pagina aanmaken door u aan te melden op deze pagina.

Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Hebt u al een account? Dan kunt u inloggen en uw gegevens zelf aanpassen. Hebt u nog geen account? Dan kunt u op de pagina, onder uw bedrijfsnaam, klikken op "Dit bedrijf claimen". U kunt dan een account aanmaken om zelf uw gegevens aan te passen.

Hoe verwijder ik een pagina?

Bent u gestopt met uw bedrijf of wilt u om een andere reden geen vermelding meer? Dan kunt u uw pagina zelf verwijderen door uw pagina te claimen en te verwijderen in de Mijn Account omgeving. U vindt in de Mijn Account omgeving een button op uw pagina te verwijderen. Hebt u liever dat wij uw vermelding verwijderen? Dan kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Geef in uw bericht duidelijk aan om welk pagina het gaat.

Zijn er kosten verbonden aan het wijzigen van gegevens?

U kunt kosteloos uw pagina claimen en uw gegevens wijzigen. Wilt u gebruikmaken van meer functionaliteiten, dan kunt u kiezen voor een betaald account.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Hoe kan ik nieuwe opvragen?

U kunt hier nieuwe inloggegevens opvragen.

Wat zijn de voordelen van een betaald account?

Behalve dat deze accounts meer functionaliteiten bieden, worden deze vermeldingen ook vaker bezocht. Alle informatie over betaalde accounts vindt u op deze pagina.

Help, mijn adres of telefoonnummer wordt weergegeven, maar dat klopt niet. Hoe verwijder ik mijn gegevens?

U kunt contact opnemen via het contactformulier. Geef in uw bericht duidelijk aan om welke pagina het gaat en welke gegevens verwijderd moeten worden.

Kan ik adverteren op deze website?

Ja, adverteren is mogelijk. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een bericht sturen via deze pagina.