Over ons

Leuk dat u een bezoek brengt aan de website Pedicure.nl. Pedicure.nl is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste pedicure websites van Nederland. Op Pedicure.nl worden iedere maand tienduizenden mensen die op zoek zijn naar een pedicure in contact gebracht met pedicures in hun buurt.

Actief sinds 2009

Al sinds 2009 is Pedicure.nl actief in het huidige format. Tot 2017 werd er gebruik gemaakt van een hele simpele en basale layout. Het systeem wat gebruikt werkt kende weinig mogelijkheden en er was geen mogelijkheid om uw eigen vermelding te beheren. Halverwege 2017 kwam het team van Pedicure.nl tot inkeer dat het toenmalige systeem niet langer voldeed aan de verwachtingen van websitebezoekers en pedicures. Daarom zijn wij in juli 2017 gestart met de bouw van een nieuwe website. De nieuwe website is sinds maart 2018 actief.

team

Gegevens

Op Pedicure.nl staan bijna 10.000 pedicures en voetverzorgers vermeld. Een groot gedeelte van deze (ambulante) pedicures vermeldt niet alleen NAW- en contactgegevens, maar ook openingstijden, aantekening en specialisaties, een website en Social Media accounts. Daarnaast kan een pedicure aangeven of zij is geregistreerd bij het KRP, Provoet of Stipezo. De gegevens op de website worden door de pedicures zoveel mogelijk up-to-date gehouden, omdat zij baat hebben bij juiste gegevens.

Bezoekers

Pedicure.nl is niet alleen een van de bekendste pedicure websites, maar ook een van de beste bezochte. In het jaar 2019 bezochten ruim 750.000 mensen de website. Dat betekent dat er elke dag gemiddeld bijna 2.500 mensen een bezoek brengen aan de website. In werkelijkheid liggen de bezoekersaantallen tussen de 1.500 in het weekend en de 4.000 op werkdagen. In de toekomst zal deze trend worden doorgezet. Op naar de 1.000.000!

Reviews en beoordelingen

Om klanten te helpen bij het uitkiezen van een pedicure is het sinds 2018 ook mogelijk om een beoordeling op de website achter te laten. Dat betekent dat klanten aan anderen kunnen laten weten hoe zij een pedicure beoordelen. Pedicures en andere bezoekers hebben baat bij uw beoordeling. Schroom dus niet om uw ervaring te delen met anderen!