/files/shares/content/n2A1c7_tWVCgi.jpeg

Over ons

Leuk dat je een bezoekje brengt aan de website Pedicure.nl. Pedicure.nl is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste pedicure websites van Nederland. Op de website worden iedere maand duizenden mensen die opzoek zijn naar een pedicure in contact gebracht met pedicures in hun regio.

Actief sinds 2009

Al sinds 2009 is Pedicure.nl actief in het huidige format. Tot 2017 werd er gebruik gemaakt van een hele simpele en basale layout. Halverwege 2017 kwam het team tot inkeer dat deze layout niet langer voldeed aan de verwachtingen van websitebezoekers en pedicures. Daarom zijn wij in juli 2017 gestart met de bouw van een nieuwe website. De nieuwe website is sinds maart 2018 actief.

Gegevens

Op Pedicure.nl staan ongeveer 10.000 pedicures en voetverzorgers vermeld. Een groot gedeelte van deze (ambulante) pedicures vermeld niet alleen NAW- en contactgegevens, maar ook openingstijden, aantekening en specialisaties, een website en Social Media accounts. Daarnaast kan een pedicure aangeven of zij is geregistreerd bij het KRP, Provoet of Stipezo. De gegevens op de website worden door de pedicures zoveel mogelijk up-to-date.

Bezoekers

Pedicure.nl is niet alleen een van de bekendste pedicure websites, maar ook een van de beste bezochte. In het jaar 2017 bezochten ruim 600.000 mensen de website. Dat betekent dat er elke dag ongeveer 2.000 mensen een bezoek brengen aan de website. In 2018 zal deze trend worden doorgezet.

Reviews en beoordelingen

Om klanten te helpen bij het uitkiezen van een pedicure is het sinds 2018 ook mogelijk om een beoordeling op de website achter te laten. Dat betekent dat klanten aan anderen kunnen laten weten hoe zij een pedicure beoordelen.

Laatste nieuwtjes ontvangen?