Schoonheidssalon

Een schoonheidssalon is een paradijs voor de huid en je uiterlijk. Het lijkt vaak een luxe, maar het is voor velen een basisbehoefte. Geregeld hoor je dat iemand een bezoekje aan een schoonheidssalon brengt en er dan weer helemaal fris en fruitig met een super gezond gevoel vandaan komt. Een greep uit de behandelingen die schoonheidsspecialistes in een schoonheidssalon uitvoeren zijn bijvoorbeeld het verwijderen van dode huidcellen en het epileren van wenkbrauwen. Daarnaast bezitten schoonheidsspecialistes een grote kennis aan verschillende huidtypes en hoe hier het beste voor het zorgen. De schoonheidssalon is dus de ideale plek om naar toe te gaan wanneer je op zoek bent naar advies hoe je jouw huidtype het best kunt behandelen. Voor je het weet ga je met een stapel verzorgingsproducten weer naar huis om de komende tijd elke ochtend met een heerlijk fris gevoel de deur uit te stappen.

De indeling van een schoonheidssalon

Vaak is de schoonheidssalon een aanbouw op een huis of heeft het een eigen pand met een lichte uitstraling. Dit om een open sfeer te creëren, maar ook een bepaalde rust uit te stralen waar je eerlijk wordt aangehoord door de gastvrouw- of heer welke tegelijkertijd ook vaak de behandelaar of schoonheidsspecialist is. In de salon staat een ontspannen behandelstoel waar de cliënt rustig in kan plaatsnemen. Daarbij staat een tabouret, dit is een laag zitmeubel voor de specialist met daarnaast een lamp en werktafel. Soms bevindt zich ook een badgelegenheid in de schoonheidssalon.

De schoonheidsbehandeling

In een schoonheidssalon werkt de schoonheidsspecialist of behandelaar die de cliënten voorziet van verzorgende en cosmetische behandelingen. Deze worden vaak als erg ontspannend ervaren. Als eerste wordt een soort intake gesprek gevoerd, waarin bijvoorbeeld wordt gekeken naar het soort huidtype en waar wordt besproken of er bepaalde allergieën zijn. De schoonheidsspecialist of behandelaar dient er zelf ook hygiënisch uit te zien met een gezonde frisse adem en beschikkend over een zee van tijd voor jou. Een dagje in de schoonheidssalon wordt door velen als verrijkend ervaren en een tip voor een bepaalde schoonheidssalon gaat dan ook vaak door middel van mond op mond reclame.

Schoonheidssalon

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Renswoude, Utrecht
  11-06-2024
 2. Geleen, Limburg
  08-06-2024
 3. Utrecht, Utrecht
  06-06-2024
 4. Veldhoven, Noord-Brabant
  29-05-2024
 5. Capelle aan den I.., Zuid-Holland
  29-05-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Leerdam, Utrecht
  12-06-2024
 2. Zevenbergen, Noord-Brabant
  23-05-2024
 3. Deventer, Overijssel
  20-04-2024
 4. Goes, Zeeland
  18-04-2024
 5. Goes, Zeeland
  17-04-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 119 Noord-Brabant
 2. 110 Zuid-Holland
 3. 92 Gelderland
 4. 83 Noord-Holland
 5. 54 Overijssel