Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch

Brenda Couveld is ambulant ProVoet pedicure en biedt vakkundige voetverzorging bij u thuis in regio Den Bosch. Met haar behandelingen heeft zij al vele voeten en mensen blij gemaakt.

Pedicure Brenda biedt u verschillende pedicure behandelingen en tarieven om aan alle wensen te kunnen voldoen en om uw voeten weer gezond te maken. Daarnaast biedt zij extra’s ter aanvulling op de Pedicure behandeling. Zo geniet u de beste behandeling speciaal voor u op maat gemaakt.

Voetproblemen kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Om voetklachten te voorkomen is regelmatig een pedicure belangrijk. Thuis pedicure Brenda Couveld biedt daarom vakkundige voetverzorging bij u thuis in Den Bosch. Ook is zij gecertificeerd ProVoet pedicure. Kortom een professionele en betrouwbare voetpedicure. Op deze manier dragen uw voeten weer bij aan een goede gezondheid.

Wanneer u voetklachten heeft, kan dat erg vervelend zijn. U kunt dit verhelpen met een pedicure behandeling. Daarmee worden namelijk uw voetklachten verholpen en nieuwe klachten voorkomen. Maak daarom direct een afspraak voor De Pedicure behandeling van Brenda. Daardoor zijn uw voeten en u snel weer gezond.

Brenda Couveld is thuis pedicure in Den Bosch en biedt vakkundige voetverzorging bij u thuis. Voor De Pedicure behandeling, nagelreparatie en gellak behandeling is zij als ambulant pedicure onder andere te vinden in: Den Bosch, Rosmalen, Hintham, Groote Wielen, Vught, Vlijmen en Empel.

Bedrijfsgegevens

Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch
Buitenpepersdreef 74
5231HG 's-Hertogenbosch
KvK: 80466567
Terugbelverzoek: Klik hier
Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch
Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch
Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch
Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch
Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Neeltje
13-04-2021, 15:00
Brenda is een nauwkeurige en professionele pedicure. Mijn voetklachten zijn verholpen en mijn voeten zien er weer verzorgd uit.

Beoordeel Ambulant Pedicure Brenda Couveld Den Bosch

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden