Voetsoul

Waar goede zorg voor ons lichaam heel vanzelfsprekend is, vergeten we vaak onze voeten. Terwijl die je elke dag dragen en overal naartoe brengen. In mijn praktijk is de kennis en rust om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Om problemen op te lossen, deze te voorkomen of gewoon voor de verwennerij.

Voetsoul is opgericht door Catherine Tas, gediplomeerd pedicure en voetreflexzone-masseur. Tevens erkent Bachbloesem-consulente door de Bach Foundation.

Bedrijfsgegevens

Voetsoul
Ophoviuslaan 106
5212AR 's-Hertogenbosch
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Voetsoul

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Voetsoul heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voetsoul

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment