Pedicure Betty Paerels

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicure Betty Paerels, gevestigd in Ammerzoden in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicure Betty Paerels voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Ammerzoden.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Betty Paerels
Van Milstraat 22
5324AX Ammerzoden
KvK: 62774360
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure Betty Paerels

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 20:00
Dinsdag
9:00 - 20:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 20:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Erica Van Dulmen
24-11-2020, 21:08
Erg fijn en Betty weet veel en heeft veel kennis. Iemand die ook interesse heeft voor jou als persoon.

Beoordeel Pedicure Betty Paerels

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden