Sandra’s voetverzorging

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Sandra’s voetverzorging, gevestigd in Kerkwijk in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Sandra’s voetverzorging voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Kerkwijk.

Bedrijfsgegevens

Sandra’s voetverzorging
Paradijsweg 4
5315AT Kerkwijk
KvK: 69892490
Terugbelverzoek: Klik hier
Sandra’s voetverzorging

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 11:30
Dinsdag
9:00 - 16:00
Woensdag
9:00 - 12:00
Donderdag
9:00 - 11:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Chriselda
22-05-2021, 19:37
Sandra is een top pedicure! Ze heeft verstand van zaken en weet waar ze het over heeft. Geen probleem is haar te groot! Ze zorgt er voor dat je met fijne, pijnvrije voeten naar buiten gaat. Ik hoef geen ander meer! Bedankt voor je lieve zorg Sandra!

Beoordeel Sandra’s voetverzorging

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden