Pedicurepraktijk De Groote Wielen

Mijn naam is Monique Bethlem.

Om het vak goed uit te kunnen oefenen heb ik een nieuwe praktijk geopend. De praktijk bevindt zich aan huis op de begane grond en beschikt over 2 privé parkeerplaatsen. Hier ontvang ik u graag in een gemoedelijke, ontspannen sfeer.

Ik zie het als een uitdaging om mijn cliënten van hun voetklachten te verhelpen middels een rustgevende behandeling. Wanneer ik een persoonlijke impact kan maken op het leven van mijn cliënten door het verbeteren van de gezondheid van de voeten, dan is mijn missie geslaagd.

Naast het medische gedeelte van het pedicure vak, verzorg ik u graag van de mooiste voeten en onderbenen door middel van mijn cosmetische behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lakken van uw nagels en het harsen van uw onderbenen.

Met alle vereiste diploma's en certificaten kan ik u voorzien van de beste (medische) pedicure zorg. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken volg ik regelmatig cursussen, bijeenkomsten en overleg ik met collega's.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk De Groote Wielen
De Regenboogkade 3
5247MT Rosmalen
KvK: 84078960
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk De Groote Wielen
Pedicurepraktijk De Groote Wielen
Pedicurepraktijk De Groote Wielen
Pedicurepraktijk De Groote Wielen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:00
Dinsdag
9:00 - 21:00
Woensdag
9:00 - 21:00
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Henri
21-05-2023, 07:33
Een toppedicure die haar vak verstaat.
Lian
21-01-2022, 03:52
In een zeer ontspannen sfeer onderga je bij Monique de behandeling. Zij is een zeer kundige pedicure die met grote zorgvuldigheid je voeten behandelt en verwent.
Rieneke
08-01-2022, 20:34
Ik ben heel tevreden. De behandeling is secuur, Monique neemt de tijd en is heel vriendelijk. Een echte aanrader.

Beoordeel Pedicurepraktijk De Groote Wielen

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden