Bij Hanneke Voetzorg

Bij Hanneke Voetzorg is een professionele pedicure- en voetreflexmassage praktijk in Rosmalen. U kunt terecht voor pedicure behandelingen en ontspannende VoetreflexPlus massages die de doorbloeding en energiehuishouding optimaliseren.
Bij Hanneke Voetzorg is een professionele praktijk waar je in een rustige, schone en natuurlijke omgeving vriendelijk en vakkundig geholpen wordt.
Bij Hanneke Voetzorg maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en is gevestigd op de begane grond.

Bedrijfsgegevens

Bij Hanneke Voetzorg
Bredestraat 21
5242CD Rosmalen
KvK: 85728276
Terugbelverzoek: Klik hier
Bij Hanneke Voetzorg

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:30 - 20:30
Dinsdag
8:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 20:30
Donderdag
8:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Bij Hanneke Voetzorg heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Bij Hanneke Voetzorg

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden