Ms More

Vera begon haar salon in 2009 en vandaag de dag werkt zij samen met een team van vrouwen die stuk voor stuk beauty experts zijn. Hierdoor is Ms More niet zomaar een salon maar een beauty concept en een behandeling méér dan alleen het mooier maken van mensen. Door het aanbieden van een grote diversiteit aan behandelingen, van gelnagels tot permanente make-up en van föhnen tot een ontspanningsmassage, ga je bij ons als persoon letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zitten en dat is wat we willen bereiken!

Wil jij ook dat gevoel van zelfverzekerdheid? Boek dan een behandeling en kom dan snel een keer bij ons langs, al is het voor een heerlijke kop koffie of thee.

Bedrijfsgegevens

Ms More
Burgemeesters Godschalxstraat 39
5236AA 's-Hertogenbosch
KvK: 17246704
Terugbelverzoek: Klik hier
Ms More

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Ms More heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Ms More

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden