Feet for All

Vanaf 25 september 2019 werk ik vanuit mijn nieuwe salon aan de Kievitsham 92 in Hoenzadriel.

De nieuwe salon is van alle gemakken voorzien: een comfortabele behandelstoel,moderne apparatuur, vloerverwarming, koffiemachine, toilet.Sinds maart 2017 ben ik begonnen met de opleiding Pedicure bij MSK in Zaltbommel en heb deze opleiding met succes afgerond. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding medisch pedicure en heb deze dit jaar 08-01-2020 ook met succes afgerond.

Tot mijn werkzaamheden behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Ik werk met de nattechniek, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren ook tot mijn taken.

Ik ben aangesloten bij de Brancheorganisatie ProVoet, dit waarborgt een hoog niveau van kennis en kundigheid. Goede voetverzorging is voor iedereen, man en vrouw, voor jong en oud, groot en klein.

Bedrijfsgegevens

Feet for All
Kievitsham 92
5333GH Hoenzadriel
KvK: 72335106
Terugbelverzoek: Klik hier
Feet for All

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:30
Donderdag
9:00 - 15:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Feet for All heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Feet for All

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden