/assets/img/header-08.jpg

Feet for All

Vanaf 25 september 2019 werk ik vanuit mijn nieuwe salon aan de Kievitsham 92 in Hoenzadriel. De nieuwe salon is van alle gemakken voorzien: een comfortabele behandelstoel,moderne apparatuur, vloerverwarming, koffiemachine, toilet. Sinds maart 2017 ben ik begonnen met de opleiding Pedicure bij MSK in Zaltbommel en heb deze opleiding met succes afgerond. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding medisch pedicure en heb deze dit jaar 08-01-2020 ook met succes afgerond. Tot mijn werkzaamheden behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Ik werk met de nattechniek, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren ook tot mijn taken. Ik ben aangesloten bij de Brancheorganisatie ProVoet, dit waarborgt een hoog niveau van kennis en kundigheid. Goede voetverzorging is voor iedereen, man en vrouw, voor jong en oud, groot en klein.

Feet for All

Bedrijfsgegevens

Feet for All
Kievitsham 92
5333GH Hoenzadriel
KvK: 72335106
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 22:30
 • Woensdag
  9:00 - 12:30
 • Donderdag
  9:00 - 22:30
 • Vrijdag
  9:00 - 12:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Feet for All

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt