Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure, gevestigd in Kerkdriel in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Kerkdriel.

Bedrijfsgegevens

Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure
Meikersstraat 18
5331JC Kerkdriel
KvK: 52742199
Terugbelverzoek: Klik hier
Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Astrid van Hooft Reflexzonetherapeut & Medisch Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden