Komt een pedicure aan huis?

Een significant deel van de mensen met voetproblemen is (soms door deze problemen) slecht ter been en niet (goed) mobiel. Het is daarom helemaal geen gekke vraag of pedicures ook aan huis komen voor huisbezoeken. In dit artikel geven we antwoord op deze vraag. We leggen uit wat een ambulant werkende pedicure is en wat een behandeling aan huis (extra) kost.

Ambulant pedicure

Sommige pedicures kiezen ervoor om huisbezoeken te doen. Ze werken ambulant, wat niet-plaatsbonden betekent. Sommige pedicures hebben  weleen praktijk en werken soms op verzoek aan huis, terwijl anderen hun dienstverlening zo hebben ingericht dat ze alleen maar huisbezoeken doen en geen praktijk hebben.

Hoe vind ik een pedicure die ambulant werkt?

Op Pedicure.nl vind je duizenden pedicures. Deze pedicures hebben aangegeven dat ze ambulant werken. Ben je op zoek naar een pedicure aan huis? Gebruik dan de filter "ambulant" of zoek naar een pedicure vanaf deze pagina. Komt de door jou gewenste pedicure niet naar boven met de specialisatie ambulant? Dan wil dat niet per se zeggen dat hij of zij geen huisbezoeken doet. Het is verstandig om altijd van te voren contact op te nemen met een pedicure.

pedicure aan huis

Hoeveel pedicures werken ambulant?

Zo'n 4.000 pedicures hebben aangegeven ambulant te werken, maar dat wil neit zeggen dat iedereen er direct voor beschikbaar is. Neem daarover contact op met de pedicure.

Kost een behandeling aan huis (meer) geld?

Over het algemeen betaal je meer, bijvoorbeeld 10 euro, voor een behandeling aan huis. Dat is uiteraard logisch te verklaren: de pedicure zal namelijk naar jou toe moeten rijden. Dit kost tijd en meestal ook brandstof. De extra kosten varieren per pedicure en per behandeling. Wil je weten wat een pedicurebehandeling ongeveer kost? Je leest het hier.