Pedicure in het weekend, kan dat?

31/08/2020   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: nieuws

We zijn tegenwoordig allemaal enorm druk. We werken, we sporten, we spelen soms taxi voor de kinderen en meestal gaan we op tijd naar bed om de volgende ochtend weer fris en fruitig aan de slag te gaan. Om deze redenen is het voor sommige mensen lastig om doordeweeks een pedicure te bezoeken.  Vraag je je af of je in het weekend, dus op zaterdag of zondag, een pedicure kunt bezoeken? Daarover vertellen we je in dit artikel meer.

Is de pedicure in het weekend geopend?

De meest pedicures werken zelfstandig. Dat wil zeggen dat zij meestal zelf hun openingstijden kunnen bepalen. Toch kiezen de meeste pedicures ervoor om vaste openingstijden en dagen te hanteren. Ook zij willen graag weekend. Sommige pedicures werken nog wel op zaterdag, maar de meeste werken op zondag niet. Kom je alle lange tijd bij dezelfde pedicure? Dan is het misschien mogelijk dat er een uitzondering voor jou wordt gemaakt. Wil je in het weekend naar een pedicure? Dan is het dus vooral zaak om te informeren bij jouw pedicure of een andere pedicure in de buurt.

Pedicure in het weekend

Kost een weekendbehandeling extra geld?

Nee, meestal niet. Maar ook hiervoor geldt dat pedicures meestal zelfstandig werken en daarom hun eigen tarieven kunnen bepalen. Wil je graag laat op de avond? Dan kan het zijn dat de pedicure een speciaalavond tarief rekent, zeker als de praktijk dan speciaal voor jou openblijft. Hetzelfde geldt voor de zaterdag en in grotere mate voor de zondag.

Hoe vind ik een pedicure in de buurt?

Op Pedicure.nl zoek eenvoudig naar een pedicure of voetverzorger bij jou in de buurt. Zoek op plaats, postcode of naam van de pedicure en vind op die manier snel een pedicure die jou kan helpen met jouw voetprobleem.

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.