Het is weer bijna zomer, dus vergeet je voeten niet!

22/04/2020   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

De laatste weken lijkt het wel zomer. Hoewel het pas net lente is, zijn de laatste weken enorm zonnig geweest en was het al warmer dan 25 graden. Ondanks dat we dit jaar vanwege de corona omstandigheden niet massaal afreizen naar zonnige vakantiebestemmingen en niet naar festivals kunnen gaan, wil je waarschijnlijk nog steeds leuk voor de dag komen. Hoewel je er misschien niet direct aan denkt, is ook voetverzorging erg belangrijk als het om uiterlijke verzorging gaat! Onverzorgde voeten zijn namelijk niet alleen onhygienisch, maar ook hoogst onaantrekkelijk!

Voetverzorging

Strand en festival outfits

Het is natuurlijk vooral belangrijk om je eigen stijl te creëren en een outfit te dragen waarin jij lekker voelt. Toch zijn er ook in 2020 weer een aantal trends, waarmee jij zeker zal scoren. Dit jaar zul je bijvoorbeeld heel veel verschillende printjes tegenkomen en is ook de bohemian stijl erg populair. (Strand)jurkjes in pastelkleuren of met kleurige bloemmotieven en blousjes met panterprints zijn niet aan te slepen. Een ander hip (en praktisch) item is het heuptasje. Heb je geen zin om de hele dag met een tas om je schouder te lopen en wil je lekker vrijuit bewegen en dansen? Kies dan voor bijpassende heuptas! Heel veel onbekende, maar ook bekende merken zoals Kipling, hebben heuptasjes in hun collectie!

Vergeet vooral je voeten niet!

Zeker als het lekker weer is, zijn veel mensen geneigd om slippers of open schoenen of sandalen aan trekken. Kies je voor open schoenen? Dan is het absoluut noodzaak om je voeten goed te verzorgen. Onverzorgde voeten zijn namelijk niet erg aantrekkelijk. Bezoek daarom in het voorjaar en in de zomer af en toe een pedicure voor cosmetische voetverzorging of verzorg je eigen voeten en lak je teennagels in een felle kleur of een kleur die past bij je outfit. Op die manier maak je je outfit helemaal compleet!

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.