Marga Pedicure

Ik ben medisch- en oncologisch voetzorgverlener en werk ambulant in het hele Westland. Naast de reguliere behandelingen ben ik gespecialiseerd in de behandeling van o.a. schimmelnagels, ingroeiende nagels, oncologische voet en diabetische voet. Naast behandeling van uw klachten probeer ik samen met u de oorzaak van de klachten te achterhalen om deze in de toekomst mogelijk te voorkomen.
*
*
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt U mij bellen of e-mailen.

Bedrijfsgegevens

Marga Pedicure
Leeuwerik 104
2295PZ Kwintsheul
KvK: 60568364
Terugbelverzoek: Klik hier
Marga Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 15:00
Donderdag
8:00 - 12:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Mirjam Bax
12-12-2019, 13:25
Ik ben zeer tevreden. Regelmatig veel problemen met mijn voeten gehad. Maar dankzij Marga gaat het super. Ik had ook last van ingroeiende nagels. Ze heeft deskundig een beugel gemaakt. Dat scheelde dus een operatieve behandeling. Nu is het zo goed dat er een plakbeugel op zit. Een absolute aanrader en ze is ook nog eens een hele lieve vrouw

Beoordeel Marga Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden