PiesSanos Pedicure

Welkom bij PiesSanos Pedicure, waar we streven naar gezonde en gelukkige voeten voor al onze klanten. Bij PiesSanos geloven we dat goede voetverzorging essentieel is voor een gezonde levensstijl en algemeen welzijn. Ons toegewijde team van ervaren pedicures staat klaar om je voeten de zorg en aandacht te geven die ze verdienen, zodat je comfortabel kunt lopen en stralen met vertrouwen.

Bij PiesSanos streven we naar een ontspannende en gastvrije omgeving waar je je direct op je gemak voelt. Onze moderne en schone salon is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en producten om ervoor te zorgen dat elke behandeling van topkwaliteit is. Of je nu komt voor een standaard pedicure of specifieke behandelingen zoals likdoorns, eelt of kloven, we bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al je behoeften te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan persoonlijke aandacht en zorg. We luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften en passen onze behandelingen daarop aan. Ons doel is niet alleen om je voeten te verzorgen, maar ook om je een gevoel van ontspanning en welzijn te bieden tijdens je bezoek aan onze salon.

Bij PiesSanos vinden we het belangrijk om voetgezondheid toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hanteren we redelijke prijzen en bieden we flexibele afspraakmogelijkheden aan die passen bij jouw drukke schema. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige behandeling of regelmatige onderhoudsafspraken, we staan voor je klaar om je te helpen je voeten gezond en gelukkig te houden.

Kies voor PiesSanos Pedicure en geef je voeten de zorg die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en stap in de wereld van ontspanning en voetverzorging.

Bedrijfsgegevens

PiesSanos Pedicure
Visseringlaan 23
2288ER Rijswijk
KvK: 62194003
Terugbelverzoek: Klik hier
PiesSanos Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

PiesSanos Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel PiesSanos Pedicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden