Huid en Voet gemak

Huid en Voet gemak is gespecialiseerd in huidverbetering en verzorging van zowel de huid als voeten!

De huid is het grootste orgaan wat we bezitten. Als de huid in top conditie is, is deze in staat ons te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Is de huid dit niet, dan zal deze op ten duur zijn kracht verliezen. Daarom is het extra belangrijk om deze ten alle tijden goed te verzorgen.

U bent bij Huid en Voet gemak aan het juiste adres voor zowel de huidverzorgende als de huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Huidverbetering wil niet zeggen, anti-aging en liftende behadelingen. Huidverbetering is net zo goed van toepassing op een huid die droog, schilferig en trekkerig aanvoelt of een huid met acne, grove poriën en pigment vlekjes. Als dit huidproblemen zijn die als storend worden ervaren dan kunnen we hier samen aan werken. Wanneer deze klachten verholpen zijn is het raadzaam om deze goed te blijven verzorgen. Zo voorkom je dat de klachten weer terug komen.

Ook als er geen ‘klachten’ zijn kunt u een een gezichtsbehandeling boeken, gewoon even een rustmomentje voor jezelf. Om dit rustmomentje helemaal compleet te maken kunt u deze combineren met een pedicure behandeling, u bent weer helemaal opgeladen zodra u de salon verlaat. Een goede verzorging bij Huid en Voet gemak, alles onder 1 dak.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in de salon.

Bedrijfsgegevens

Huid en Voet gemak
Burgemeester Cramerlaan 44
2678AM De Lier
KvK: 65648404
Terugbelverzoek: Klik hier
Huid en Voet gemak

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 15:30
Dinsdag
9:00 - 15:30
Woensdag
0:00 - 0:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
0:00 - 0:00
Zondag
0:00 - 0:00

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Huid en Voet gemak heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Huid en Voet gemak

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden