Monique Rietkerken

Werk samen met diverse specialisten uit verschillende medische disciplines waardoor een adequate behandeling gegarandeerd kan worden.

Bedrijfsgegevens

Monique Rietkerken
Chopinstraat 65
2551ST Den Haag
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Monique Rietkerken

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Aardige man
15-04-2019, 08:20
Monique is erg goed, prima uitleg, rustige maar ook leuke vrouw met een gezellige sfeer. Helaas ben ik niet meer in de gelegenheid om haar te bezoeken maar ik wil toch graag deze aanbeveling achterlaten na een jarenlange fijne behandeling. Bedankt voor alles er is geen betere.

Beoordeel Monique Rietkerken

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden