Teennagels lakken? De leukste nagellakkleuren voor 2022

10/02/2022   |   27/07/2022   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Hoewel je een cosmetische pedicure- of teennagelbehandeling waarschijnlijk associeert met sandalen, slippers en strandweer, is een goede voetverzorging op ieder moment in het jaar van groot belang. Het is voor vrijwel iedereen heel normaal dat we onze tanden poetsen, onze haren wassen en zelfs onze auto verzekeren. Waarom verzekeren we onszelf dan niet van gezonde voeten? Ja, je lees het goed: alleen omdat je teennagels in de herfst, winter en lente verborgen zijn, wil dat nog niet zeggen dat je moet wachten tot het warmer wordt alvorens je gaat experimenteren met een nieuwe kleur nagellak. Wil je zelf ook experimenteren, maar weet je niet welke kleuren trendy zijn in 2022? Wij zetten de verschillende mogelijkheden voor jou op een rij.

Ben je op zoek naar nagellak? Online vind je de beste nagellak voor een goede prijs.

Wit gelakte teennagels

Er bestaat niet zoiets als seizoensexclusiviteit als het om de kleur wit gaat! Je kunt witte nagellak dragen tijdens de koudste winterdagen of bij zinderende zomertemperaturen. Wit past bij ieder moment en bij iedere huidskleur.

Ben je op zoek naar witte nagellak? Hier vind je een groot assortiment aan witte nagellakken.

wit gelakt teennagels

Pastelkleuren

Veel "experts" adviseren om in 2022 voor een pastelkleurtje te kiezen. Hierbij zijn onder meer pastelgeel, -paars en -roze echte aanraders, al zijn er natuurlijk meer kleuren die je kunt kiezen.

Ben je op zoek naar witte nagellak? Hier vind je een groot assortiment aan pastel nagellakken.

pastelkleurige teennagels

Mauve

Voor degenen die graag bij neutrale kleuren blijven, is mauve een nagellakkleur die voor iedereen werkt. Hoewel mauve geen typische kleur is, is het echt heerlijk als de tint een klein beetje dichter bij paarse ondertonen staat dan bij rood. Natuurlijk hangt dit wel van je smaak af!

Ben je op zoek naar witte nagellak? Hier vind je een groot assortiment aan mauve nagellakken.

Teennagels Mauve

Mintgroen

Als het aan ons ligt, is alles wat ons doet denken aan ijs een "ja". Daarom is de populariteit van deze mintgroene tint ook zo logisch. Vooral als liefhebber van groen zal deze tint bovenaan je lijstje staan. Een zacht mintgroene kleur voelt goed voor de lente, maar past ook goed in de zomer.

Ben je op zoek naar mintgroene nagellak? Hier vind je een groot assortiment aan groene nagellakken.

Teennagels mintgroen

Helder rood

Rood is al lang gekroond tot een van de go-to kleuren voor teennagels, maar het is tijd om de klassieke tinten rood over te slaan en te kiezen voor een tint die een beetje helderder is. Hierbij kun je onder meer denken aan Essie’s Geranium. Deze rode kleur komt het dichtst bij een neonkleur. Met name voor deze speciale gelegenheden is helder rood een enorme aanrader.

Ben je op zoek naar mintgroene nagellak? Hier vind je een groot assortiment aan rode nagellakken.

Teennagels helder rood

Maagdenpalm

Dit jaar koos Pantone Veri Peri als kleur van het jaar. Het is dan ook logisch dat de kleur "maagdenpalm" eindelijk zijn moment krijgt. Ben je op zoek naar zo'n kleur? Dan is Wink of Sleep van Essie een goede keuze. Deze kleur past namelijk goed bij de kleur van het jaar van Pantone.

Ben je op zoek naar witte nagellak? Hier vind je een groot assortiment aan paarse nagellakken.

Teennagels paars