/assets/img/header-08.jpg

Pedicure Praktijk Petra

Hebben jou voeten wat extra aandacht nodig ? Dan bent je bij mij aan het goede adres . Ik ben Petra Jansen ( medisch) pedicure en heet je welkom in mijn pedicure praktijk aan de Eerselstraat 9 de Laar-West in Arnhem. De praktijk is modern ingericht en is op de begane grond . De behandeling wordt hygiënisch en met uiterste zorg uitgevoerd .Met aandacht voor jou en je voeten . Je kunt bij mij terecht voor een complete pedicurebehandeling. De basisbehandeling bestaat uit: desinfecteren van de voet, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, nagels polijsten, eelt en/of likdoorns verwijderen, behandelen van kloven, ingroeiende nagels behandelen en als afsluiting incrèmen van de voet. Cadeautip: Geef iemand die u een bijzonder genietmoment gunt een voetverzorging cadeau met voetmassage of spabehandeling. Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak kunt je contact met mij opnemen. Het is mogelijk om in de praktijk te pinnen. Aangesloten bij ProVoet de brancheorganisatie voor de pedicure.

Pedicure Praktijk Petra
Pedicure Praktijk Petra

Bedrijfsgegevens

Pedicure Praktijk Petra
Eerselstraat 9
6844AM Arnhem
KvK: 81407424
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  13:00 - 21:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  9:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicure Praktijk Petra

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Eelco Iedema
03-01-2022, 17:11

Uistekende en aardig pedicure, geeft hele goede behandeling en advies!

Silana
11-04-2021, 19:51

Super pedicure

Pedicures in de buurt