TopSalon Esther Matser

Sinds 1999 ben ik gediplomeerd voetverzorger en werkzaam als gespecialiseerd pedicure. Ik houd me bezig met de verzorging van voeten, behandel en voorkom daarmee klachten en geef specialistische behandelingen.

Afhankelijk van de klachten voer ik een passende specialistische behandeling uit. Ingroeiende nagels behandelen en drukvrij leggen is zo’n specialistische behandeling. Het verwijderen van likdoorns is een goed te behandelen indicatie. Nagelverzorging en eelt verwijderen is standaard bij een pedicurebehandeling. Mycose/schimmelnagels worden dunner geslepen en nabehandeld.

Het eerste consult bestaat uit een volledige pedicurebehandeling.

Bedrijfsgegevens

TopSalon Esther Matser
IJsselsingel 86
6991ZT Rheden
KvK: 51294737
Terugbelverzoek: Klik hier
TopSalon Esther Matser
TopSalon Esther Matser
TopSalon Esther Matser

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

TopSalon Esther Matser heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel TopSalon Esther Matser

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden