Pedicurepraktijk Samira

Eigen praktijk aan huis op de begaande grond.
Voldoende parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Diploma medisch pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Samira
Schepen van Hemerthstraat 39
6831KB Arnhem
KvK: 82212333
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Samira

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Hoger
22-12-2021, 17:05
Fijne praktijk, vriendelijk en behulpzaam en je gaat met een "paar" nieuwe voeten naar buiten. Bedankt voor je hulp en goede zorg voor mijn zeer hardnekkige likdoorn, die ik inmiddels vaarwel heb kunnen zeggen.
Henk
17-11-2021, 00:48
Samira heeft mijn voeten (hardnekkige eeltgroei/kalknagels waar ik echt last van kreeg) op zeer kundige en professionele manier behandeld, met daarbij een hoge mate van hygiëne én klantvriendelijkheid. Nu alweer even een tijdje zonder last van m'n voeten :-) Daarnaast adviseert ze ook nog wat je thuis zelf kan doen om de eeltgroei en/of kalknagels kunt bestrijden. Pedicurepraktijk Samira is hierdoor voor mij een échte aanrader waar ze me zeker terugziet.
A Baan-Peters
16-11-2021, 20:48
Een echte aanrader! Samira is deskundig, vriendelijk, werkt hygiënisch en weet waar ze mee bezig is. Ik kom graag bij haar in de praktijk. Ze heeft mij echt geholpen met problemen aan mijn voeten. Bedankt voor alle goede behandelingen.
Niem
16-11-2021, 20:39
Een zeer vriendelijk en vakkundige pedicure. Ze denkt met je mee en geeft tips voor thuis.
Sinds ik behandeld wordt door haar geen last meer. Ben er erg blij mee
Robyn
16-11-2021, 20:38
Ik ben zeer tevreden over deze praktijk, Ik heb een behandeling gehad voor mijn teennagel die bijna was ingegroeid, Samira heeft alle tijd voor mij genomen en goed de nazorg verteld. Ook heeft zij echt kennis van wat zij doet. Ze is erg vriendelijke en de praktijk is netjes en schoon!
Rob
16-11-2021, 20:29
erg fijne pedicure en zeer klantvriendelijk.

Beoordeel Pedicurepraktijk Samira

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden