Pedicure Ellen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicure Ellen, gevestigd in Arnhem in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicure Ellen voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Arnhem.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Ellen
Veluwestraat 2
6813ED Arnhem
KvK: 2
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure Ellen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
8:00 - 21:00
Woensdag
19:00 - 21:00
Donderdag
14:00 - 21:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
9:00 - 21:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Ronnie Neuhaus
01-11-2021, 01:12
Ik had al jaren last van een trauma-nagel doordat deze nagel vaak zichzelf in het vlees boorde knipte ik deze steeds kleiner. Tevens had ik last van kalknagels.
Door de deskundige adviezen en behandelingen van Pedicure Ellen zien ze er nu weer gezond uit en heb ik geen pijn meer.

Beoordeel Pedicure Ellen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden