Voetzorg Sylvia

Mijn naam is Sylvia Gooijer, getrouwd en moeder van 3 dochters. Ik ben gediplomeerd pedicure, aangesloten bij Provoet en ik heb een salon aan huis. Er zijn diverse soorten pedicure behandelingen te boeken. Dit zijn allemaal behandelingen in een ontspannen sfeer zodat het naast een functionele ook een relaxte behandeling wordt. Ik verwijs u graag naar de verschillende pakketten op mijn site.

Binnenkort start ik met de opleiding medisch pedicure. Deze richt zich op specialistische voetzorg voor risicogroepen zoals Diabetici en Reuma. Ook zal ik hier de specialistische technieken aangeleerd krijgen. Denk daarbij aan; nagelregulatietechniek, antidruktechniek, Orthesiologie, nagelreparatie (gel en acryl)

Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke en biologische producten. Ik heb gekozen voor de verzorgingslijn van Pure Jo. Pure Jo bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Voor de probleemzones zoals kalk en schimmelnagels werk ik met producten van HFL Laboratories en Dadi'.​

Bedrijfsgegevens

Voetzorg Sylvia
Planetenlaan 41
7314KB Apeldoorn
KvK: 82436479
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetzorg Sylvia
Voetzorg Sylvia
Voetzorg Sylvia

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Voetzorg Sylvia heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voetzorg Sylvia

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden