“CAROLINE” Schoonheids- en Pedicuresalon

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over “CAROLINE” Schoonheids- en Pedicuresalon, gevestigd in Apeldoorn in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen “CAROLINE” Schoonheids- en Pedicuresalon voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Apeldoorn.

Bedrijfsgegevens

“CAROLINE” Schoonheids- en Pedicuresalon
Korte Nieuwstraat 13
7311HW Apeldoorn
KvK: 08048545
Terugbelverzoek: Klik hier
“CAROLINE” Schoonheids- en Pedicuresalon

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Jeanet
08-06-2020, 15:22
Heerlijke behandeling en voelde me gelijk op mijn gemak, aanrader!

Beoordeel “CAROLINE” Schoonheids- en Pedicuresalon

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden