Medisch pedicure Yvonne Mäder

Als Pedicure ben ik werkzaam vanuit mijn nieuwe salon aan de Gieterij 7 te Vaassen. Tevens werk ik ambulant in Vaassen, Emst, Apeldoorn en Epe en omgeving.

Ik ben gediplomeerd Medisch pedicure en heb in 2015 mijn opleiding tot Geriatrische Voetzorgverlener (GVV) met succes afgesloten. In 2016 heb ik tevens met succes ook mijn opleiding tot Oncologisch Voetzorgverlener (OVV) afgerond.

Als Medisch pedicure ben ik aangesloten bij Provoet (landelijke brancheorganisatie voor pedicures).

Ik ben bevoegd en gespecialiseerd om naast de behandeling van diabetische cliënten ook cliënten met reuma te behandelen. Bij de meeste zorgverzekeraars ontvangen de cliënten met deze aandoeningen een (volledige) vergoeding. Door de opleiding tot medisch pedicure ben ik bevoegd tot behandeling van een verwaarloosde, spastische en oudere (risico)voet. Verder ben ik gespecialiseerd in het maken van nagelbeugels (bijvoorbeeld bij ingroeiproblemen van de nagel), het maken van ortheses (bijvoorbeeld bij drukontlasting), nagelreparaties door middel van gel of acryl en schoencontrole en advies.

Bedrijfsgegevens

Medisch pedicure Yvonne Mäder
Gieterij 7
8171ZB Vaassen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Medisch pedicure Yvonne Mäder
Medisch pedicure Yvonne Mäder
Medisch pedicure Yvonne Mäder

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
18:30 - 21:30
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Medisch pedicure Yvonne Mäder heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Medisch pedicure Yvonne Mäder

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden