Schoonheidssalon Beautycol

Al ruim 12 jaar een begrip in Twello. Uw huid is bij ons in goede handen. Een professionele, betrouwbare salon met diverse specialisaties.
Er staat een leuk team voor u klaar, met ieder z’n eigen specialisme.
team-beautycol

Bij ons kunt u terecht voor o.a. Be Lifted Plasma behandelingen (liften zonder te snijden of te injecteren) voor huidverjonging of verwijderen van huidoneffenheden (steelwratjes, bindweefselbultjes en pigmentvlekken), IPL definitief ontharen, Biopeeling, make-up & huidverzorgingsworkshops, en natuurlijk de standaard gezichtsbehandelingen met huidadvies op maat. Daarnaast kunt u ook terecht voor alle service behandelingen zoals pedicure behandelingen, harsen, verven, epileren enz. maar ook voor de heerlijke Treatments , lichaamsbehandelingen ben u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, Algemeen Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialistes en beschikken over de specialisatie Acne, waardoor er via de zorgverzekering in de meeste gevallen vergoeding mogelijk is.

De salon is gevestigd aan de Marktstraat 12, 7391 DE Twello en bevindt zich op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid en pinnen in de salon is mogelijk, Het team van Schoonheidssalon Beautycol hoopt u snel te mogen verwelkomen in de salon.

Bedrijfsgegevens

Schoonheidssalon Beautycol
Marktstraat 12
7391DE Twello
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Schoonheidssalon Beautycol
Schoonheidssalon Beautycol

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:00
Dinsdag
9:00 - 21:00
Woensdag
9:00 - 21:00
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Schoonheidssalon Beautycol heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Schoonheidssalon Beautycol

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden