/assets/img/header-08.jpg

Schoonheidssalon Beautycol

Al ruim 12 jaar een begrip in Twello. Uw huid is bij ons in goede handen. Een professionele, betrouwbare salon met diverse specialisaties. Er staat een leuk team voor u klaar, met ieder z’n eigen specialisme. team-beautycol Bij ons kunt u terecht voor o.a. Be Lifted Plasma behandelingen (liften zonder te snijden of te injecteren) voor huidverjonging of verwijderen van huidoneffenheden (steelwratjes, bindweefselbultjes en pigmentvlekken), IPL definitief ontharen, Biopeeling, make-up & huidverzorgingsworkshops, en natuurlijk de standaard gezichtsbehandelingen met huidadvies op maat. Daarnaast kunt u ook terecht voor alle service behandelingen zoals pedicure behandelingen, harsen, verven, epileren enz. maar ook voor de heerlijke Treatments , lichaamsbehandelingen ben u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, Algemeen Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialistes en beschikken over de specialisatie Acne, waardoor er via de zorgverzekering in de meeste gevallen vergoeding mogelijk is. De salon is gevestigd aan de Marktstraat 12, 7391 DE Twello en bevindt zich op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid en pinnen in de salon is mogelijk, Het team van Schoonheidssalon Beautycol hoopt u snel te mogen verwelkomen in de salon.

Schoonheidssalon Beautycol
Schoonheidssalon Beautycol

Bedrijfsgegevens

Schoonheidssalon Beautycol
Marktstraat 12
7391DE Twello
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 21:00
 • Dinsdag
  9:00 - 21:00
 • Woensdag
  9:00 - 21:00
 • Donderdag
  9:00 - 21:00
 • Vrijdag
  9:00 - 21:00
 • Zaterdag
  10:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Schoonheidssalon Beautycol

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt