[ideaal] wellness

Uw schoonheidssalon in Twello voor schoonheidsbehandelingen én medisch pedicure behandelingen.

[ideaal] wellness is een moderne en eigentijdse, professionele salon voor verfijnde schoonheidsbehandelingen, anti-age en herstellende gezicht- en huidverzorging, diverse lichaamsmassages en medisch pedicure behandelingen. Verzorging van de voet en het behandelen van nagel- en huidaandoeningen.

[ideaal] wellness is een schoonheidssalon, waar de schoonheidsspecialiste werkt volgens het concept van het door de natuur geïnspireerde - de kracht van algen - beauty merk algologie ©. Daarbij ondersteund door speciale, verfijnde en ontspannende massage technieken.

[ideaal] wellness is een schoonheidssalon welke zich op een geheel natuurlijke wijze onderscheid door zorg, privacy en oprechte persoonlijke aandacht. Een plek van rust, waar schoonheid en kwaliteit samenkomen, vanzelfsprekend zijn. Maar wél in een professionele en compleet verzorgde omgeving, voor volledige ontspanning en in een bijzonder warme aansprekende ambiance. De behandeling wordt aan u gegeven door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste én gediplomeerd medisch pedicure, lid van ProVoet en ingeschreven in ProCert, het Kwaliteitsregister voor de Pedicure (KRP).

[ideaal] wellness is met de auto, maar ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. U kunt (gratis) parkeren op eigen terrein.

Belt u gerust voor het maken van een afspraak!

Bedrijfsgegevens

[ideaal] wellness
Burgemeester van der Feltzweg 43
7391HL Twello
KvK: 09144277
Terugbelverzoek: Klik hier
[ideaal] wellness

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

[ideaal] wellness heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel [ideaal] wellness

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden