/assets/img/header-08.jpg

Uw Pedicure Petra van Zijl

Binnen het vak pedicure is voor mij de kwaliteit en de persoonlijke benadering tijdens een behandeling van zeer grote waarde, wat ook tot uiting komt in uw tevredenheid als cliënt. U kunt bij mij een afspraak maken voor de behandeling van uiteenlopende voetproblemen zoals likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, overmatige eeltvorming. Hierbij werk ik met een pedicuremotor voorzien van spraytechniek waarbij tijdens het fraisen een verkoelende en desinfecterende vloeistof vrijkomt waardoor een behandeling vrijwel pijnloos is. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk of als ambulant pedicure bij u aan huis.

Bedrijfsgegevens

Uw Pedicure Petra van Zijl
Theeheuvellaan 22
3903DD Veenendaal
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Uw Pedicure Petra van Zijl

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt