Puur Patricia

Hallo ik ben Patrica, ik werk al 14 jaar met veel plezier als Pedicure en Manicure. In mijn werk kom ik heel veel verschillende mensen tegen en dat vind ik super leuk. Ik geef in de salon manicure en pedicure behandelingen en ik kan uw nagels lakken met shellac of een heerlijke ontspanningsbehandeling geven met magnesium of een heerlijke Reiki behandeling. Voor de pedicure behandelingen werk ik ook ambulant. Zo kan ik de mensen die niet goed mobiel zijn, ook helpen aan hun voeten. Dat is een leuke afwisseling. Elke dag ga ik met veel plezier aan het werk. Kom gezellig een keer langs in mijn salon. Dan zal ik nog meer over mijn leuke job vertellen.

Bedrijfsgegevens

Puur Patricia
Vogelenzang 27
3911AR Rhenen
KvK: 30211147
Terugbelverzoek: Klik hier
Puur Patricia

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Puur Patricia heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Puur Patricia

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden