Nagelstyling Calluna

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Nagelstyling Calluna, gevestigd in Leersum in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Nagelstyling Calluna voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Leersum.

Bedrijfsgegevens

Nagelstyling Calluna
Burgemeester Martenslaan 30
3956EN Leersum
KvK: 64785025
Terugbelverzoek: Klik hier
Nagelstyling Calluna

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 21:00
Woensdag
9:00 - 21:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Goossens
24-10-2020, 00:46
Medische pedicure behandeling voor vergoeding inzake diabetes was top Heel professioneel Nagelstyling heel mooi en zorgvuldig in verband met corona .

Beoordeel Nagelstyling Calluna

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment