Beautique Danielle

Beautique Danielle is een sfeervolle en professionele salon. In een ontspannen sfeer kunt u genieten van diverse behandelingen, persoonlijke aandacht en een vakkundig advies.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure weet ik hoe belangrijk het is om de juiste producten te gebruiken.

Dagelijks wordt onze huid beïnvloed door invloeden van buitenaf en cosmeticagebruik. Bewust of onbewust realiseren we ons niet dat zaken zoals water, droogte, kou, zon en verkeerd cosmeticagebruik onze huid beschadigen. Maar wat is nu een juiste keuze? Er is zo’n enorm aanbod aan verzorgende en huid verbeterende producten dat het kiezen juist moeilijker wordt.

Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik uitsluitend met bionome producten. Bionomie is de wetenschap van de wetten van het leven. Er wordt rekening gehouden met de huid, milieu en het dierenwelzijn. Dr. Baumann is zo’n bionoom product. De producten doen wat ze beloven met een optimale verdraagzaamheid en de juiste keuze van bewezen werkzame ingrediënten. Indien u besluit om thuis de producten van dr. Baumann te gebruiken dan zult u zelf ervaren dat deze producten echt doen wat ze beloven! Uw huid wordt namelijk rustiger, stralender, frisser en beter gehydrateerd. Kiest u voor natuurlijke huidverbetering en een eerlijk huidverzorgingsadvies dan bent u bij mij op het juiste adres.

Bedrijfsgegevens

Beautique Danielle
Nieuweweg-Noord 314 B1
3905LX Veenendaal
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Beautique Danielle

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Beautique Danielle heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Beautique Danielle

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment