Salon Landgoed

Bij Salon Landgoed kunt u terecht voor behandelingen gericht op het gelaat, voeten & lichaam. Hierbij staan professionaliteit, kwaliteit, een fijne sfeer en ontspanning centraal. Iedereen is uniek, dus luister ik naar uw wensen, geef ik eerlijke adviezen en creëer ik een heerlijke, doeltreffende behandeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik verwelkom u graag in mijn salon.

Bedrijfsgegevens

Salon Landgoed
Ekensteinlaan 8
3207ZH Spijkenisse
KvK: 87336375
Terugbelverzoek: Klik hier
Salon Landgoed

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 14:00
Dinsdag
9:00 - 14:00
Woensdag
9:00 - 11:30
Donderdag
9:00 - 14:00
Vrijdag
9:00 - 14:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Salon Landgoed heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Salon Landgoed

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden