/assets/img/header-08.jpg

Caro’s Blije Voetjes Pedicure Praktijk

Mijn naam is Caroline van der Knaap. Ik ben een gediplomeerd medisch pedicure. Voeten zijn heel belangrijk want u staat en loopt er heel de dag op. Het is dus belangrijk dat uw voeten goed verzorgd en onderhouden worden. U wordt pas echt bewust van uw voeten als u er een probleem aan krijgt. U kunt terecht voor onder andere al uw nagelproblematiek zoals ingegroeide-, schimmel- of pathologische (verdikte) nagels, diabetische- en reumatische voetzorg en het verwijderen van likdoorn en kloven. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van de risicovoet. U kunt ook altijd terecht voor een standaard voetbehandeling, zoals onder andere, knippen en frezen van de nagels; verzorgen van de nagels en nagelomgeving en verwijderen van overtollig eelt. Naast uw basis behandeling kunt u kiezen of u uw voeten wilt laten verwennen met een luxe voetverzorging. Op deze website vindt u meer informatie over de diverse behandelingen en bijbehorende tarieven.

Caro’s Blije Voetjes Pedicure Praktijk
Caro’s Blije Voetjes Pedicure Praktijk

Bedrijfsgegevens

Caro’s Blije Voetjes Pedicure Praktijk
Andromeda 37
3225VA Hellevoetsluis
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  19:00 - 21:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  9:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Caro’s Blije Voetjes Pedicure Praktijk

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

26-05-2020, 09:02

Professionele, nette, hygiënische, mooie pedicure praktijk. Caroline is een enthousiaste, supervriendelijke, perfectionistische pedicure, die alle tijd neemt en de voeten graag mooi en gezond maakt. Ik heb hele blije voetjes en mooi gelakte nagels. Ik kom graag terug voor een superfijne behandeling.

Pedicures in de buurt