Hetty Enning h/o Total Body Care

Mijn naam is Hetty Enning en al ruim 17 jaar gediplomeerd medisch pedicure. Ik houd mij bezig met het oplossen van voetproblemen bij de diabetische, reumatische en de risicovoet. U kunt natuurlijk ook terecht voor een cosmetische pedicurebehandeling, verwijderen van eelt, polijsten van de nagels, drukvrij leggen van een ingroeiende nagel, verwijderen likdoorns, scrubbehandeling, nagels lakken, voetpakking en voetmassage.

Het zal u wel duidelijk zijn dat gezonde voeten de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam zijn. Proactief uw voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure is dus geen overbodige luxe maar een must voor ieder mens die beroepshalve veel staat of loopt, sport of als patiënt met diabetes, reuma of met risicovoeten.

Bedrijfsgegevens

Hetty Enning h/o Total Body Care
Muiderslotpad 137
3223DG Hellevoetsluis
KvK: 24371154
Terugbelverzoek: Klik hier
Hetty Enning h/o Total Body Care

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Hetty Enning h/o Total Body Care heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Hetty Enning h/o Total Body Care

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden