Voetenpraktijk De Gouden Driehoek

Medisch Pedicure en Voetreflex.
Bedrijf aan huis, via poort te bereiken.
Laning 32 Spijkenisse.

Bedrijfsgegevens

Voetenpraktijk De Gouden Driehoek
Laning 32
3202JD Spijkenisse
KvK: 87428547
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetenpraktijk De Gouden Driehoek
Voetenpraktijk De Gouden Driehoek

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Martina
23-01-2024, 15:46
Vandaag voor de 2e keer bij Judith geweest voor pedicure.
Ben zeer tevreden over het resultaat.Judith is een professionele en ook een gezellige pedicure .Mijn voeten zien en voelen weer heerlijk aan.Ik heb mijn adresje wel gevonden.Dank je wel Judith
Ik heb mijn adresje wel gevonden
Conny
18-07-2023, 16:48
Judith is een vriendelijke, rustige en professionele pedicure die alle tijd neemt. Zelfs wanneer de behandeling langer duurt door moeilijke voeten. Bij twijfel stuurde ze door naar de huisarts om mogelijke oorzaak te kunnen achterhalen.
Gelukkig geen voetproblemen meer door de goede behandeling. Ook de voetreflex behandeling werkt uitstekend. En geeft ook stof tot nadenken.
Els
15-12-2022, 18:49
Judith neemt de tijd voor een uitvoerige controle van de voeten met de daarbij behorende behandeling. Zij komt relaxed over en gaf mij ook nuttige tips
Michel Kling
20-09-2022, 14:03
Ik heb al langere tijd last van pijn in mijn voeten. Judith heeft mij met voetreflex enorm geholpen. Tijdens de voetreflexmassage ben ik helemaal ontspannen. Fijne ruimte, en ik voel me veilig genoeg om ook persoonlijke verhalen te kunnen delen met Judith.
Ook voor pedicure ben ik bij Judith op het juiste adres.
Marjan
09-09-2022, 20:16
Judith is nog maar net bezig met haar praktijk, maar daar merk je niks van. Ze is vriendelijk, competent en bereid om even dieper te graven naar de oorzaak van een probleem in plaats van meteen maar uit te gaan van het meest voor de hand liggende. En ik voel me ook nog eens erg op mijn gemak bij haar.

Beoordeel Voetenpraktijk De Gouden Driehoek

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden