De Voetenbus

Ambulante pedicure. Nieuw concept: een pedicurepraktijk in een bus. U stapt bij u voor de deur zo de volledig ingerichte praktijk in. Zo hoeft u niet op pad en tevens heeft u geen 'vreemde' over de vloer (coronaproof). Ruime openingstijden waardoor een afspraak meestal op korte termijn mogelijk is. Gediplomeerd lid van brancheorganisatie ProVoet.

Bedrijfsgegevens

De Voetenbus
Dotterbloem 4
7322DB Apeldoorn
KvK: 78735300
Terugbelverzoek: Klik hier
De Voetenbus

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Bert
13-02-2021, 03:58
Prima behandeling in een professionele mobiele behandelkamer. Wat een vondst! En een prettige ontvangst met een duidelijke uitleg. En mijn voeten zijn zoals ze nog nooit waren. Heerlijk lange wandelingen zonder last. Prima gedaan Heleen! Chapeau.

Beoordeel De Voetenbus

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden