Pedicurepraktijk Voetenmarietje

Voetenmarietje is een kleine pedicurepraktijk in Amersfoort Zuid. Uw voeten worden bij Voetenmarietje verzorgd door Inge-Marie Boot (gediplomeerd pedicure). U kunt langskomen voor een uitgebreide pedicurebehandeling, maar ook voor het alleen knippen van uw nagels. Bij Voetenmarietje worden 100 % natuurlijke , diervriendelijke en veelal VEGAN verzorgingsproducten gebruikt. De verzorgingsproducten die Voetenmarietje gebruikt zijn van het merk PECLAVUS.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Voetenmarietje
Einsteinstraat 36 C
3817JT Amersfoort
KvK: 77607473
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Voetenmarietje
Pedicurepraktijk Voetenmarietje

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicurepraktijk Voetenmarietje heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk Voetenmarietje

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden