Annicure

Pedicurepraktijk Annicure in Soest.

Heb je een probleem met je voeten, lukt het niet goed om je teennagels zelf te knippen, heb je iets vervelends met je teennagels waar je je voor schaamt? Wacht niet langer en boek een afspraak bij Annicure.

Dit gaat makkelijk via de site van Annicure via een online boekingssysteem. Bij de eerste pedicurebehandeling krijg je een complete behandeling voor de teennagels en de voeten met een kwartier extra behandeltijd. Zo gaat iedereen naar huis met goed behandelde voeten, verzorging die alle voeten verdienen. Een volledige behandeling kost 39,50 euro.

Er wordt gewerkt met het merk Podopharm, deze lijn is ook geschikt voor diabetici en zwangere vrouwen. Annicure is er voor de vrouw die haar voeten mooi wil verzorgen inclusief het lakken van de teennagels (gel van Pink Gellac of OPI sneldrogende nagellak). Er wordt voor het lakken vijf euro in meerprijs gevraagd.
Annicure is zeker ook voor mannen een graag bezochte pedicurepraktijk. Er staat bij ieder bezoek een kopje koffie of thee voor je klaar, inclusief wat lekkers erbij.

Graag werk ik met een terugbelverzoek, een email of een Whatsapp bericht, zodat ik alle aandacht aan de cliënten kan geven als ze in de behandeling zitten. Ik antwoord binnen een dag je vraag. Bellen is voor mij lastig te beantwoorden.

Via de zoekbalk van het internet ben ik te vinden op de zoekwoorden: annicure, pedicure, soest. Ook op de foto met de muurbordjes staat de site van Annicure. Op de site vind je veel informatie over mij, de behandelingen en mijn prijzen. Mijn praktijk is netjes en professioneel ingericht en ligt boven in mijn woonhuis op de eerste verdieping, de praktijk is met een stevige trap te bereiken. Er is nog plek voor nieuwe cliënten, dus voel je welkom! Heel graag tot ziens bij Annicure!

Vriendelijke groeten,
Anneke Pietersen

Bedrijfsgegevens

Annicure
Beetzlaan 54
3762CG Soest
KvK: 84408545
Terugbelverzoek: Klik hier
Annicure
Annicure
Annicure
Annicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Renee Smit
27-07-2023, 07:21
Afgelopen week weer een behandeling door Anneke gehad. Het is een weldaad voor je voeten, de nagels zijn vakkundig behandeld,
de voeten zijn weer zacht. Anneke is een zeer aangename persoon. De praktijkruimte straalt rust uit en de innerlijke mens wordt ook in de watten gelegd,
koffie, thee en wat lekkers staat altijd klaar.
Kees
15-05-2023, 08:17
Top pedicure. heel erg professioneel, goede apparatuur en m’n voetjes zijn weer helemaal top!
Jan-Jaap
15-05-2023, 08:16
Naomi
05-05-2023, 17:14
Weer een gezellige en goede behandeling gehad. Erg fijne pedicure met kennis en humor. Mijn voetjes zijn weer heerlijk zacht! Dankjewel!
Anneloes
05-05-2023, 14:27
Ik ben erg blij met mijn bezoek aan Anneke!! Wat een heerlijke ontspanning heeft ze mij gegeven. Ze is lief, zorgzaam en erg vakkundig!!! En mijn voetjes zagen er mooi en verzorgd weer uit!!!
Dank je wel Anneke!!!
Sanne
09-04-2023, 21:31
Fantastische pedicure! Echt een heerlijke behandeling van Anneke gehad. Ze was lief en voorzichtig, echt een aanrader!
Anton
09-04-2023, 09:38
Anneke heeft mij met succes geholpen. Zeer vakkundig en vriendelijk, een echte aanrader!
Ieda
09-04-2023, 09:25
Mijn voeten voelen weer heerlijk aan, een bezoek aan Anneke heeft mij ernorm geholpen, ik heb een vakkundige behandeling gehad en een lekkere voeten crème mee naar huis, voel me herboren! Over 6 weken sta ik weer op de stoep!

Beoordeel Annicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden