Pedicurepraktijk The Foot Farm

Ik ben Fabiënne van de Bunt, gediplomeerd Pedicure. Mijn praktijk is gevestigd in het mooie Zevenhuizen (Bunschoten-Spakenburg) op het erf waar ik woon, vandaar ook de naam The Foot Farm.

Ik kan je helpen bij de totaalverzorging van je voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen. Denk daarbij aan ingroeiende teennagels, schimmelnagels ook wel "kalknagel" genoemd, likdoorns, eelt en kloven of gewoon wanneer je je voeten even lekker wil laten verwennen. In mijn praktijk maak ik gebruik van kwalitatieve topproducten van Pedibaehr, HFL Laboratories, Nail care Manon en Botanical beauty.

Door de professionele apparatuur met moderne instrumenten, waaronder een motor met natte techniek, kan ik u verzekeren van een hygiënische en vrijwel pijnloze behandeling. Kwaliteit is voor mij erg belangrijk daarom blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van cursussen, bijscholing en het lezen van vakliteratuur. Als erkend pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet en ben ik ingeschreven bij de KvK.

Ook handig om te weten: parkeren voor de ingang van mijn praktijk.

Tot ziens in The Foot Farm!

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk The Foot Farm
Zevenhuizerstraat 148
3751LD Bunschoten-Spakenburg
KvK: 82060673
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk The Foot Farm
Pedicurepraktijk The Foot Farm
Pedicurepraktijk The Foot Farm

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 14:00
Zaterdag
8:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Esther de Kleine
11-06-2021, 16:23
Pedicure behandeling + gellak. Heel fijn en professioneel geholpen. Een aanrader !
Henk van den Broek
14-05-2021, 15:31
Top geholpen!

Beoordeel Pedicurepraktijk The Foot Farm

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden