/assets/img/header-08.jpg

Pedicurepraktijk The Foot Farm

Ik ben Fabiënne van de Bunt, gediplomeerd Pedicure. Mijn praktijk is gevestigd in het mooie Zevenhuizen (Bunschoten-Spakenburg) op het erf waar ik woon, vandaar ook de naam The Foot Farm. Ik kan je helpen bij de totaalverzorging van je voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen. Denk daarbij aan ingroeiende teennagels, schimmelnagels ook wel "kalknagel" genoemd, likdoorns, eelt en kloven of gewoon wanneer je je voeten even lekker wil laten verwennen. In mijn praktijk maak ik gebruik van kwalitatieve topproducten van Pedibaehr, HFL Laboratories en Mavala. Door de professionele apparatuur met moderne instrumenten, waaronder een motor met natte techniek, kan ik u verzekeren van een hygiënische en vrijwel pijnloze behandeling. Kwaliteit is voor mij erg belangrijk daarom blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van cursussen, bijscholing en het lezen van vakliteratuur. Als erkend pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet en ben ik ingeschreven bij de KvK. Ook handig om te weten: parkeren voor de ingang van mijn praktijk. Tot ziens in The Foot Farm!

Pedicurepraktijk The Foot Farm
Pedicurepraktijk The Foot Farm
Pedicurepraktijk The Foot Farm

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk The Foot Farm
Zevenhuizerstraat 148
3751LD Bunschoten-Spakenburg
KvK: 82060673
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:00
 • Dinsdag
  8:00 - 17:00
 • Woensdag
  8:00 - 17:00
 • Donderdag
  8:00 - 17:00
 • Vrijdag
  8:00 - 17:00
 • Zaterdag
  8:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicurepraktijk The Foot Farm

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Esther de Kleine
11-06-2021, 10:23

Pedicure behandeling + gellak. Heel fijn en professioneel geholpen. Een aanrader !

Henk van den Broek
14-05-2021, 09:31

Top geholpen!

Pedicures in de buurt