Optivoet

Pedicure praktijk Optivoet voor cosmetische voetverzorging is gevestigd te Noorderplassen - West in Almere en geopend op afspraak van dinsdag t/m vrijdag.

- Ingericht met hoogwaardige materialen voor comfortabele & ontspannen behandelingen.

- Optivoet werkt uitsluitend met kwaliteit producten en een spraytechniek pedicuremotor welke een verkoelende en aangenaam gevoel geeft tijdens uw behandeling.

- Na elke behandeling worden alle oppervlakten, materialen en instrumenten gereinigd en gedesinfecteerd volgens de hygiëne code voor voetverzorging.

- U wordt behandeld door een gediplomeerd pedicure welke tevens is aangesloten is bij brancheorganisatie Provoet. Daarnaast volgt deze regelmatig bijscholing om up to date te blijven van de laatste technieken en behandelingen.

U kunt bij Optivoet terecht voor o.a.:

Noodzakelijke en luxe pedicure behandelingen / cosmetische voetverzorging / voet-onderbeen massages / gellak pedicure / voet wellness / advies & zelfzorg / verkoop van verzorging & antischimmel producten

We verwachten dagelijks veel van onze voeten, maar vergeten ze maar al te vaak. Want wanneer nemen we contact op met een pedicure? Meestal als die likdoorn steekt of eelt branderig gaat aanvoelen, dus eigenlijk als het al te laat is…

Verzorg uw voeten goed en kom naar Optivoet!

Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van uw voeten blijven ze gezond en in goede conditie. Heeft u last van likdoorns, kloven, schimmelnagels of ingroeiende nagels? Hier kan ik u zeker mee helpen en adviseren. Naast de noodzakelijke voetverzorging kunt u ook bij Optivoet terecht om even lekker tot rust te komen met een voetscrub of ontspannen voet-onderbeen massage. Maar ook voor een mooie strakke Gellak bent u bij Optivoet aan het juiste adres.

Bedrijfsgegevens

Optivoet
Kroonknoop 1
1319GG Almere
KvK: 88221369
Terugbelverzoek: Klik hier
Optivoet
Optivoet
Optivoet
Optivoet

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Optivoet heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Optivoet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden