/assets/img/header-08.jpg

CorpoCare

Wat bieden wij? ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Meer dan 10 jaar werkervaring ✓ Veilige en hoogwaardige producten ✓ Professioneel advies en optimale service ✓ Deskundig en gediplomeerde specialistes ✓ Wij accepteren: PIN, Cadeaubonnen ✓ Online afspraak inplannen of bel 035 - 750 54 44 ✓ Specialiteiten: Peelings, Wimperlifting, Huidverbetering, Pedicure, Waxen ✓ Er wordt gewerkt met producten van Monchique en Piura Toe aan tijd voor jezelf? Boek een behandeling bij CorpoCare en beleef een unieke ervaring op het gebied van huidverbetering en ontspanning. Huidverzorging levert een krachtige bijdrage aan de gezondheid en uitstraling van gezicht en lichaam. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van behandeltechnieken met geavanceerde apparatuur en producten. Wil je meer resultaat voor je huid, dan biedt de medische apparaten een effectieve behandeling om je huid te polijsten. Er wordt gewerkt met producten van Monchique en Piura. CorpoCare biedt diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, je kunt er heerlijk ontspannen, eventueel je wenkbrauwen in model laten brengen en je zelfs laten harsen. Alle medewerkers zijn gediplomeerd schoonheidsspecialisten en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de diverse vakgebieden. Top 5 Treatments bij CorpoCare 1. Facial treatments 2. Wimperlifting 3. Waxen 4. Manicure / Pedicure 5. Massages

CorpoCare

Bedrijfsgegevens

CorpoCare
Plein 2000 39
1271KK Huizen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 21:00
 • Woensdag
  10:00 - 21:00
 • Donderdag
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag
  10:00 - 21:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel CorpoCare

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Lies Visser
17-09-2018, 18:08

Prima geholpen, gastvrij en professioneel en mijn nagels zijn erg mooi!

Pedicures in de buurt