/assets/img/header-08.jpg

PedicureWax praktijk

Welkom bij PedicureWax praktijk ! Het adres voor professionele pedicure behandelingen op maat ! U kunt hier voor spa/wellness, cosmetische en probleemoplossende (likdoorns, kloven, ingroeinde teennagels kalknagel ezv) behandelingen terecht !

PedicureWax praktijk
PedicureWax praktijk
PedicureWax praktijk

Bedrijfsgegevens

PedicureWax praktijk
Glenn Millerweg 24
1311RT Almere
KvK: 78407966
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel PedicureWax praktijk

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Bjorn Hansen
01-12-2020, 11:31

Ik kom hier nu al een tijdje, er is altijd een erg prettig ontvangst en alles gaat heel hygienish te werk! De voetmassage met een thais muziekje op de achtergrond is zeker aan aanrader om even lekker te ontspannen.

Richard Slof
25-11-2020, 20:01

Ben geweldig geholpen met een ingegroeide nagel van de grote teen. Blijf zeker komen om mijn voetjes in conditie te houden

Pedicures in de buurt