/assets/img/header-08.jpg

Pedicuresalon Isabelle

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicuresalon Isabelle, gevestigd in Zuid-Scharwoude in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicuresalon Isabelle voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Zuid-Scharwoude.

Bedrijfsgegevens

Pedicuresalon Isabelle
Langeweide 301
1722WK Zuid-Scharwoude
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicuresalon Isabelle

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

05-06-2019, 15:38

Kundige en gezellige pedicure waar ik nu al ruim 2 jaar kom. Mooie schone aangename salon.

05-06-2019, 15:10

Isabelle is een professionele en erg relaxte pedicure. Terwijl we gezellig kletsen worden mijn voeten prima verzorgd! En als ik geen zin heb wat te zeggen, dan hoeft dat ook niet. Ik kom nu al een paar jaar met veel plezier en kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.

04-06-2019, 06:29

Erg fijne salon, zeer goede en deskundige behandeling van de uiterst vriendelijke eigenaresse! Heerlijk voor mijn voeten, ze zien er weer top uit! Ik ben echt zeer tevreden! 5 sterren waard!

30-05-2019, 10:05

Snauwt mensen af, vertelt ongevraagd hoe ze vind dat je moet leven. Je word door haar als een kind behandeld. En dat terwijl ik toch bijna 57 jaar oud ben. Dat vind ik op z'n zacht gezegd toch behoorlijk onbeschoft. Ze noemt zich zelf medisch pedicure, maar ze komt op mij over als een manisch pedicure. Deze tante haalt het bloed onder je nagels vandaan. Natuurlijk ben ik wél beleefd gebleven, zo ben ik opgevoed. Maar toch, ik loop daar met een hele grote boog omheen.

Pedicures in de buurt