Goede Voet Maaike

Ik ben gediplomeerd Pedicure en voetreflextherapeute. Ik beschik tevens over het diploma voor de Diabetische voet (noodzakelijk indien u gebruik maakt van de vergoeding via uw zorgverzekeraar). Ook kunt u bij mij terecht voor spa pedicure en onderbeen harsen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor pedicures ‘’Provoet’’, hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor voetreflextherapeuten.

Bedrijfsgegevens

Goede Voet Maaike
Regthuisstraat 9
1724SK Oudkarspel
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Goede Voet Maaike

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Goede Voet Maaike heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Goede Voet Maaike

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden