Care Wormerveer

Pedicurepraktijk voor de Zaanstreek

Voetverzorging is geen overbodige luxe. Voeten hebben van al onze lichaamsdelen vaak het meest te verduren en worden vaak vergeten in de dagelijkse verzorging. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van pijnklachten bij het lopen of sporten, een staand beroep of een medische aandoening zoals diabetes of reuma.

Onze pedicures verzorgen de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen, zoals eeltvorming, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, schimmelnagels en zweetvoeten. Wij geven daarnaast advies over geschikte schoenen, persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

Ook als je niet (veel) klachten aan je voeten hebt, is een cosmetische voetbehandeling met massage zeer ontspannend en kunnen we met een gellak of french pedicure je voeten er weer prachtig uit laten zien in open schoenen.

Last van eelt, ingegroeide nagel of gewoon lekker je voeten laten verwennen? Plan makkelijk zelf een afspraak in via onze online agenda of neem contact met ons op. We zijn lid van Provoet en aangesloten bij zorgverzekeringen en podotherapeuten. Voor vragen neem contact op met Sylvia (medisch pedicure) of Susanne (pedicure) van CARE WORMERVEER.

Bedrijfsgegevens

Care Wormerveer
Zaandijkerweg 2
1521AX Wormerveer
KvK: 68575661
Terugbelverzoek: Klik hier
Care Wormerveer
Care Wormerveer
Care Wormerveer

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 19:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 12:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Care Wormerveer heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Care Wormerveer

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden