Vitality Praktijk Voetreflex

Bij mij kan je terecht als je lichamelijk ongemak voelt. Die kunnen groot of klein zijn en worden vaak veroorzaakt doordat er blokkades zijn ontstaan. Deze blokkades zijn meestal afvalstoffen(urinezuurkristallen) die zijn gaan vastzitten. Door massage laten deze los en kunnen ze het lichaam verlaten. Er komt weer balans in het lichaam. Deze behandeling kan je doen als je klachten hebt maar ook preventief, een APK-tje voor je lichaam. De behandeling ontspant en activeert het zelfgenezend vermogen. Ik werk via mijn gevoel zodat elke behandeling gericht is op de cliënt. Mijn Klankschalen, drum en andere instrumenten gebruik ik ook wel tijdens mijn behandelingen.

Bedrijfsgegevens

Vitality Praktijk Voetreflex
Molenveld 38
1541SL Koog aan de Zaan
KvK: 91220645
Terugbelverzoek: Klik hier
Vitality Praktijk Voetreflex
Vitality Praktijk Voetreflex

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Petro
19-08-2023, 16:39
Aanrader!!
Heerlijke behandeling gehad met uitleg waar ik wat mee kan. Je voelt je echt verwend met een kopje thee tijdens de massage en een voetcreme aan het eind. Ik ging ontspannen weer naar huis. Na een aantal behandelingen waren mijn pijntjes zo goed als weg

Beoordeel Vitality Praktijk Voetreflex

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden